Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.
Abonnee worden? Kies je leesformule

Blankenbergse visgerechten op populairste festival ter wereld

Het Oesterput-team serveert op Tomorrowland drie dagen lang een dampende pot mosselen aan festivalgangers uit alle uithoeken van de wereld. Ook Tanja Dexters kwam eens proeven van de visgerechten van chef Piet Devriendt. Foto: foto’s jve

Blankenberge -

Drie dagen lang serveerde Piet Devriendt van restaurant Oesterput op Tomorrowland mosselen en zeevruchten aan festivalgangers uit alle uithoeken van de wereld. Mosselen met friet tussen de pompende beats: het concept is een enorm succes. “Ook Dimitri Vegas & Like Mike zijn al komen proeven.”

Voor de tweede keer baat chef Piet Devriendt van restaurant Oesterput in Blankenberge het ‘Seafood Restaurant’ uit op het immens populaire Tomorrowland. Vorig jaar serveerde Devriendt mosselen met frieten ...

Het beste van Enkel voor abonnees