Familie en vrienden nemen massaal afscheid van vermoorde mama van vier

Veel jongeren kwamen een rozenblad op Kimberly’s kist leggen, ze was graag gezien. Foto: Sbr

Roeselare -

Velen namen gisteren vrijdag afscheid van Kimberly Vermeersch. De jonge mama werd omgebracht door haar partner. De twee oudste kinderen woonden de plechtigheid bij en worden opgevangen door de grootouders, de twee jongste zijn voorlopig geplaatst.

Gisteren werd op de begraafplaats in de Groenestraat in Roeselare afscheid genomen van Kimberly Vermeersch (27). De mama van vier werd vorig weekend om het leven gebracht door haar partner Marnick Vermeersch (30).

De uitvaart vond plaats in besloten kring, maar toch kwamen heel wat vrienden een laatste groet brengen. Kimberly was een graag geziene jonge vrouw, zoveel is duidelijk. De aula zat barstensvol jonge mensen die nog steeds niet kunnen geloven wat er zich vorige week heeft afgespeeld.

Bondgenoot

De kist werd naar voren gedragen door haar broers Michael en Dylan. Haar mama Carine zorgde voor een kruisje op de kist, dat nu een plaatsje krijgt bij haar thuis.

“Als enige dochter met twee broers, was jij de bondgenoot van je moeder”, liet haar moeder voorlezen. “Kimberly heeft niet veel geluk gehad in haar leven, maar hoopte dat ze het ware geluk ooit zou vinden. Misschien dacht ze wel dat ze het nu gevonden had. We hopen alvast dat ze nu het geluk mag vinden, dat ze hier op aarde niet mocht beleven.”

Haar moeder Carine klampte zich ontroostbaar vast aan de kist van haar dochter, haar oogappel.

Engeltje

Kimberly was mama van Axcana, Zivana, Rihanna en de vijf weken oude Beyoncé. De oudste twee dochters, Axcana en Zivana, woonden de plechtigheid bij. De twee meisjes hadden tekeningen gemaakt voor hun mama en legden die op de kist. De begeleiders van de twee jongste meisjes brachten in hun naam ook kunstwerkjes mee om op de kist te leggen. Tijdens het liedje ‘Jij hebt een vriend’ van K3 gingen ze een laatste keer tot bij hun mama, om vervolgens getroost te worden door de familie.

De kinderen kregen een engeltje mee naar huis met de vingerafdruk van hun moeder. Ook de twee jongsten krijgen zo'n engeltje. Later, wanneer ze wat ouder zijn en meer over hun mama willen weten, zullen ze het engeltje krijgen.

Corrigeer

MEER NIEUWS