Peter plant verhuizing naar buitenland om clusterhoofdpijn "draaglijk" te maken

Peter plant verhuizing naar buitenland om clusterhoofdpijn "draaglijk" te maken

Foto: HBvL

Diepenbeek - Na 27 operaties in drie jaar tijd ziet Peter Ketelslegers het niet meer rooskleurig in. "Ik heb er geen goed gevoel bij", zuchtte de Diepenbekenaar gisteren vlak voor hij onder het mes ging. Dit keer niet voor de clusterhoofdpijn, maar voor een hernia. "De dokters hebben het vorige week nog gezegd: het enige wat mij op lange termijn echt zou helpen, is verhuizen naar een beter klimaat." Dat vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Niet dat hij in een zonniger klimaat pijnvrij kan genieten van het leven, "maar het maakt het leven wel draaglijker". Daarom wil het gezin vertrekken naar het zuiden van Frankrijk, en liefst zo snel mogelijk. Enige knelpunt; verhuizen kost geld. Ketelsleger schat dat ze toch zeker 5.000 euro zullen nodig hebben om al hun spullen mee te kunnen nemen.

Vrienden van Ketelslegers willen hier een handje bij helpen. Volgende week bekijken ze hoe dat precies kan, misschien met een inzamelactie. "Toen ik van dit plan hoorde, wilde ik meteen een steentje bijdragen," vertelt een vriendin.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees