AA Gent kaapt linksback weg bij Israëlisch kampioen

AA Gent kaapt linksback weg bij Israëlisch kampioen

AA Gent heeft zich vrijdagavond versterkt met de Israëlische linksback Ofir Davidzada (25). Hij komt over van Israëlisch kampioen Hapoel Be’er Sheva. Daar speelde hij 192 matchen, meldt AA Gent op zijn website. Davidzada tekende een contract voor vier jaar.

Met Davidzada heeft coach Hein Vanhaezebrouck zijn eerste felbegeerde versterking in de defensie beet, de international moet op de linkerflank de aan de rug geopereerde Nana Asare vervangen.

Davidzada speelde 192 wedstrijden voor de Israëlische club. Beer Sheva nam onlangs in de voorrondes van de Champions League de maat van Olympiakos en Sheriff Tiraspol en kampt nu met Celtic Glasgow om een ticket voor de groepsfase van het kampioenenbal.

“Na Dieumerci Ndongala, Jérémy Perbet, Emir Kujovic, Jacob Rinne en Noël Soumah is hij de zesde versterking voor de Buffalo’s”, klinkt het bij de Oost-Vlamingen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.