Celebs

Foto's tonen hoe verloofde Lindsay Lohan hardhandig aanpakt

Foto's tonen hoe verloofde Lindsay Lohan hardhandig aanpakt

Foto: *

Leek het even rustig rond Lindsay Lohan, dan is dat nu verleden tijd: eerst maakte ze via Twitter bekend dat haar verloofde, de Russische miljardair Egor Tarabasov, haar bedrogen had, daarna doken er beelden op waarop te zien is hoe hij met haar vecht om een telefoon op het strand in Mykonos. "Het was niet de eerste keer", vertelt Lohan in een interview met de krant Daily Mail.

Het had een idyllisch weekendje Griekenland moeten worden om haar dertigste verjaardag te vieren, maar voor Lindsay Lohan eindigde het met geweld, politie en allerminst fijne beelden die de wereld rondgingen. "Egor had te veel gedronken en werd gek", vertelt Lohan aan Daily Mail. "Maar het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Maar dit keer heeft iemand het gezien. Ik heb niemand gebeld, ik heb in LA genoeg met de politie te maken gehad".

Verlovingsring

Ze vluchtte naar een goede vriend in Saint-Tropez, waar ze opnieuw tot rust kwam. Lohan zegt bang te zijn voor wat haar verloofde zichzelf en haar zou kunnen aandoen. "Ik begrijp nu dat je niet alleen in een relatie kan blijven uit liefde", zegt ze. "Geen enkele vrouw die zo hard geslagen zou worden, zou bij haar man blijven". Toch wil ze de verlovingsring die ze van hem kreeg, nog niet uitdoen. "Ik wilde gewoon dat het allemaal goed zou komen, maar nu weet ik niet of dat kan. Ik was heel verliefd op hem, maar hij heeft mijn vertouwen geschaad en gezorgd dat ik me niet langer veilig voel.

"Ik weet dat ik geen engel ben, maar het is nu aan hem. Ik heb voorgesteld om relatietherapie te volgen, maar er komt een moment waarop ik mezelf moet laten voorgaan. Ik denk dan aan mijn familie, maar ook aan mijn carrière en mijn fans, die ik niet wil teleurstellen door niet meer de sterke vrouw te zijn die ik geworden ben".

Klaar voor kinderen

Lohan, die in het verleden zelf regelmatig in opspraak kwam vanwege haar feestgedrag en drankproblemen, vertelt verder nog dat ze klaar was om te trouwen met haar vriend en aan kinderen te beginnen. Nochtans was er al een haar in de boter toen ze haar verloofde op Twitter beschuldigde van vreemdgaan en aankondigde dat ze zwanger was. Haar moeder liet ondertussen weten dat Lindsay en Egor geen kind verwachten. 

 

 

 

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees