Mode

La Fille d’O opent tweede winkel in Antwerpen

La Fille d’O opent tweede winkel in Antwerpen

Foto: Dirk Kerstens

Murielle Scherre opent binnenkort een tweede winkel van haar lingeriemerk La Fille d’O. Na Gent komt er een flagshipstore in Antwerpen.

Scherre en haar merk kwamen enkele maanden geleden in het nieuws omdat er “financiële problemen” zouden zijn. Maar daar lijkt nu weinig of niets van aan. Op de etalageramen van een pand in de Kasteelpleinstraaat in Antwerpen kondigt ze de komst van een nieuwe winkel aan. Scherre zelf wil voorlopig nog geen commentaar geven op de uitbreiding.

De winkeluitbaatster opende eind 2011 de eerste flagshipstore van haar lingeriemerk La Fille d'O in de Burgstraat in Gent. Om die mijlpaal te bereiken, moest ze heel wat moeilijkheden overwinnen.

Scherre, voordien als presentator bekend op TMF België, lanceerde het merk in 2003 en twee jaar later verscheen haar eerste boek 'La Fille D'O. - Lingerie & Lollipops' in de boekhandel waarin ze openhartig over haar leven vertelt, inclusief pikante details. In 2007 deed ze met 'Kruisverhoor' haar seksleven nog meer uit de doeken. Toen schreef ze over alle 57 minnaars die ze tot dan in haar leven had gehad. In 2009 maakte ze voor radiozender Studio Brussel een vrouwvriendelijke pornofilm en in haar vrije tijd is ze soms actief als deejay.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees