Onrustwekkende verdwijning van Shirley Therry (20) uit Oostende

Oostende - De familie van de 20-jarige Shirley Therry uit Oostende vraagt om uit te kijken naar de jonge vrouw, die op 12 augustus voor het laatst gezien werd.

"Shirley vroeg haar oma afgelopen vrijdag om op haar hondje te passen. Ze leek erg gehaast en was tien minuten later alweer weg", vertelt moeder Cindy Boussemaere (39) in de krant van West-Vlaanderen. 

Sindsdien heeft het meisje niets meer van zich laten horen. "We zijn naar de politie gestapt om aangifte te doen van haar verdwijning", zegt Cindy, die de wanhoop nabij is. "We wachten nu met een bang hart op nieuws."

Volgens de politie verblijft het meisje wellicht in Tunesië. "Al haar kleren die bij mij en bij haar oma lagen, zijn verdwenen", zucht de moeder. "Shirley leerde onlangs een jongen kennen via internet, maar ze had hem nog nooit ontmoet", klinkt het.

De Tunesiër postte zaterdag op zijn Facebookpagina dat hij op weg was naar de luchthaven van Tunis. Vermoedelijk heeft hij Shirley daar opgepikt. 

"Shirley, gebruik je verstand en kom naar huis", smeekt Cindy. "Je mama, oma en de kindjes missen je en hopen dat alles goed is met je. Geef ons gewoon een signaal zodat we ons minder zorgen moeten maken."

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees