Antwerpse restauranteigenaar die op straat werd gevonden is overleden

Antwerpse restauranteigenaar die op straat werd gevonden is overleden

Foto: Google Street View / rr

Antwerpen / Kalmthout -

De 25-jarige Sam Dudha, die vorige week in onduidelijke omstandigheden gewond in de Van Immerseelstraat werd gevonden, is maandag overleden.

Sam Dudha, afkomstig uit Kalmthout maar uitgeweken naar de buurt van de Van Immerseelstraat, was een graag gezien figuur op de Dageraadplaats op Zurenborg. Daar baatte hij sinds maart samen met een vriend Taqueria Tranquilo uit.

“Veel te vroeg wordt hij uit het leven gegrepen”, meldt sp.a Kalmthout. “De dynamische, vlotte beloftevolle inventieve en creatieve student. De vrolijke vriend, bron van optimisme en levensvreugde, met een fundamenteel gevoel voor rechtvaardigheid.”

“Met droefheid, groot respect en dankbaarheid voor alles wat hij voor ons betekende. Vergeten doen we hem niet. En aan zijn familie en vele vrienden wensen we sterkte in de nieuwe realiteit – zonder Sam.”

De jongeman lag sinds dinsdagavond in levensgevaar in het Universitair Ziekenhuis in Edegem. Voorbijgangers belden eerder die avond naar de politie omdat ze het slachtoffer roerloos hadden zien liggen in de Van Immerseelstraat, vlak bij het Centraal Station.

De hulpdiensten snelden ter plaatse en stelden vast dat de toestand van het slachtoffer zorgwekkend was. “Het slachtoffer was er zo ernstig aan toe dat de medische diensten hem moesten reanimeren”, zei politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

Corrigeer

MEER NIEUWS