Seks & Relaties

Dit is het ideale excuus voor mannen die vreemdgaan

Dit is het ideale excuus voor mannen die vreemdgaan

Foto: Shutterstock

Is je man plots hele avonden weg omdat hij leert golfen? Dat zou een reden kunnen zijn om je wenkbrauwen te fronsen. “Golfen is een perfect excuus om een affaire te verdoezelen”, zegt Christian Grant van Illicit Encounters, een controversiële site die getrouwde mensen helpt vreemd te gaan.

Mannen die ‘altijd laat moeten werken’, ‘ iets gaan drinken met vrienden’ of ‘zelf wel de boodschappen zullen doen’ vallen volgens Grant vroeg of laat door de mand als ze beslissen om een dubbelleven te leiden. De zelfverklaarde expert, die van ontrouw zijn broodwinning heeft gemaakt, is ervan overtuigd dat mannen die 'gaan golfen' het beste excuus hebben.

“Golfen is niet verdacht. Je kan het vaak doen zonder dat het echt verdacht wordt. Als je maar zakenmeetings blijft verzinnen, wordt een vrouw op de duur achterdochtig: hoeveel vergaderingen kan je hebben, na de uren dan nog? Als je 18 holes speelt, is het bovendien niet raar dat je uren wegblijft. Golf is ook een populaire hobby onder mannen en de kans is groter dat een vrouw hem daarin steunt - eerder dan wanneer hij bijvoorbeeld op café gaat. Bovendien kan het weer geen roet in het eten strooien, want de meeste terreinen zijn ook open als het weer niet mooi is". Hij lijkt geen rekening te houden met het feit dat de sport een dure uitrusting vergt en dat vrouwen casual aan de vrienden van hun partner - die wellicht ook van niets weten - kunnen vragen hoe hij het doet.

Dit is het ideale excuus voor mannen die vreemdgaan
Foto: Shutterstock

Een man die plots een passie voor golfen heeft, wil bovendien niet altijd in de voetsporen van de overspelige Amerikaanse golfer Tiger Woods treden - of toch zeker niet naast de course. Hij kan ook gewoon echt geïnteresseerd zijn in de sport.

Grant geeft nog de vijf meest voorkomende excuses mee die mensen op zijn datingsite gebruiken om een affaire te verbergen:

1. Een passie voor golf

2. Vergaderingen / overwerk

3. Op café gaan (met vrienden)

4. Zich uitsloven in de fitness

5. Inkopen doen

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees