Braziliaanse flirt van Bolt is niet zomaar “een studente”

Braziliaanse flirt van Bolt is niet zomaar “een studente”

Usain Bolt zit in moeilijke papieren. De Jamaicaanse spurtbom is op enkele foto’s te zien waar hij met de 20-jarige Jady Duarte ligt te stoeien. Dat Bolt een vriendin heeft maakt alles al wat erger, maar wist Bolt wel wie zijn flirt eigenlijk is?

Jady Duarte is niet zomaar een flirt. De dame in kwestie omschrijft zichzelf als een studente, maar is daarnaast ook de weduwe van Douglas Donato Pereira, beter bekend als “Dina Terror”, een Braziliaanse drugsbaron. Duarte heeft bovendien twee kinderen met Pereira, die in maart werd dood geschoten bij een interventie van elitetroepen van de Braziliaanse politie in Rio. Hij stond bekend om zijn geweld en bloeddorstigheid, en werd gezocht voor minstens tien gewelddadige misdrijven.

Zo zou Pereira in 2014 de 18-jarige Rayssa de Carvalho gemarteld en vermoord hebben, terwijl hij ook gezocht werd voor de moord op de 19-jarige Raiana Dantas de Jesus. Zij werd met 20 kogels vermoord omdat haar vriend Leonardo da Costa de bende van Pereira verliet voor een andere.

Duarte plaatste na de dood van haar man een foto op Facebook met het bijschrift: “God will take you in, it’s my hope that in eternity I will see you.” Of Bolt op de hoogte was van het verleden van zijn flirt is niet geweten...

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.