Celebs

Bekende actrice staat model voor ongeretoucheerde lingeriecampagne

Bekende actrice staat model voor ongeretoucheerde lingeriecampagne

Foto: @Instagram/Lonely Lingerie

Schrijfster en actrice Lena Dunham is samen met collega Jemima Kirke het nieuwe gezicht van het Lonely Girls Project van lingeriemerk Lonely. De actrices staan model voor de nieuwe lingeriecampagne, waarbij naar goede gewoonte het gebruik van Photoshop achterwege wordt gelaten en vrouwen geportretteerd worden zoals ze echt zijn.

Lena Dunham uit de reeks Girls heeft haar krachten gebundeld met het Nieuws-Zeelandse lingeriemerk Lonely. Samen met haar collega Jemima Kirke verschijnt ze als model in de nieuwe lingeriecampagne van het merk, dat vrouwen fotografeert in hun natuurlijke omgeving. Het lingeriemerk, dat op regelmatige basis nieuwe fotosessies op Instagram post, hanteert een strikt beleid tegen het gebruik van photoshop.

Een vertegenwoordiger van het merk claimt dat het vrouwen in ondergoed wil tonen op een manier zoals ze nooit vertoond worden in mediacampagnes. "De vrouwen die aan deze campagnes deelnemen worden niet als objecten neergezet, maar ze laten echte schoonheid zien die hopelijk vrouwen overal ter wereld kunnen helpen om zich bevrijd te voelen," benadrukte het merk.

 

Lena & Jemima for Lonely Girls ? Shot by @zaraeloise in NYC for #lonelygirlsproject

Een foto die is geplaatst door Lonely Lingerie (@lonelylingerie) op

 

 

An outtake of our Lonely Girls, Lena & Jemima ?? Shot by @zaraeloise for #lonelygirlsproject

Een foto die is geplaatst door Lonely Lingerie (@lonelylingerie) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees