WIN. De vijf romans van Marnix Peeters

Het nieuwe boek van Marnix Peeters ligt in de rekken: 'Kijk niet zo, konijntje' pikt de draad van 'Natte dozen' op en baadt zoals gewoonlijk in zwarte humor, seks en geweld. Het Nieuwsblad mag u exclusief de trailer bij het boek voorstellen. Kijk aandachtig, en wie weet wint u het hele oeuvre van Marnix Peeters.

In zijn nieuwe boek 'Kijk niet zo, konijntje' haalt auteur en journalist Marnix Peeters (51) het personage Oscar Van Beuseghem, de hoofdrol in Peeters’ succesroman Natte dozen, weer uit de schuif. Om de publicatie van zijn vijfde boek te vieren, lanceert Peeters vandaag exclusief op nieuwsblad.be een trailer, geregisseerd door Jess De Gruyter en geschreven door de jonge scenaristen Zep (9) en Kastor (11).

Daarin wordt model Cleopatra Neuckens achternagezeten door een – jawel – konijn. Het filmpje kan u exclusief bekijken. Meer zelfs, u kan Peeters' hele oeuvre (de vijf gebundelde romans 'Andy', 'Natte dozen', 'Eddy Vangelis', 'Niemand hield van Billie' en 'Kijk niet zo, konijntje') winnen als u kan raden wie in het konijnenpak zit: Bart de Wever, Leonard Nolens, Andy Fierens, Kristien Hemmerechts, Joost Vandecasteele, Herman Brusselmans of Lize Spit.

U kan uw antwoord mailen naar naar speelmee@nieuwsblad.be. 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees