Celebs

Zo komt Nathalie Meskens aan haar nieuwe, strakke lichaam

Nathalie Meskens (34) loopt er tegenwoordig superstrak bij, een look die ze dankt aan gezonde voeding en harde training. “Voor de film Pippa heb ik zoals bekend heel hard getraind met Daniëlla Somers voor een boksscène. En verder let ik al een hele tijd op mijn voeding”, zegt Meskens, die gisteren in Mechelen haar nieuwe VTM-programma Little Big Shots voorstelde en op 10 september in Antwerpen met haar nieuwe muzikale show met Motown-liedjes in première gaat.

Geen speciale diëten dus, en ook vermoedens van anorexia of ziekte, lacht ze weg. “Ik volg geen dieet, het gaat gewoon vanzelf. Het is anderhalf jaar geleden begonnen met de boeken van Pascale Naessens. Ik kan nogal maniakaal zijn in dingen en dat is ook hier het geval, moet ik toegeven. Ik heb mij in gezonde voeding verdiept en ik weet daar nu zoveel over. Hoe het zit met eiwitten en suikers, dat heeft geen geheimen meer voor mij. Ik heb mij laten testen op intoleranties en zo. Als ik pasta heb gegeten, krijg ik een opgeblazen buik van de tarwe en een suikerdip waardoor mijn energiepeil zakt. Door gezonder te eten, heb ik meer energie. Ook mentaal voel ik mij veel beter, ik ben meer gefocust.”

Meskens vindt haar motivatie voor die zelfbewuste levensstijl op verschillende vlakken. “Een rol waar je het voor moet doen, de interesse die ik heb in gezond eten en dan is er ook nog een nieuwe fictieserie waar het keigoed bij past, omdat ik daar een heel slank meisje moet spelen, een beetje een duister type. Het is leuk om af en toe te transformeren als actrice. Vlaanderen moet zich dus geen zorgen maken over mijn gezondheid. Integendeel, ik voel me beter dan ooit.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees