Vijf nieuwe winterbestemmingen voor Brussels Airlines

Vijf nieuwe winterbestemmingen voor Brussels Airlines

Foto: BELGA

Brussels Airlines voegt vijf bestemmingen toe aan het winteraanbod. Zo wordt er vanaf nu in de winter ook gevlogen op de steden Neurenberg, Belfast, Nantes, Porto en Napels. Daarnaast pakt de luchtvaartmaatschappij ook uit met extra vluchtfrequenties op bestaande Afrikaanse routes.

Tijdens het winterseizoen, dat op 30 oktober 2016 van start gaat, biedt Brussels Airlines dit jaar tien procent meer vliegtuigzetels aan. Er zijn vijf procent meer vluchten gepland.

Een overzicht van de nieuwigheden: vijf Europese steden die in de zomer al opdoken in het vluchtschema, worden aan het groeiende winternetwerk toegevoegd: Neurenberg , Belfast, Nantes, Porto en Napels.

Naar enkele snel groeiende bestemmingen verhoogt Brussels Airlines de hele winterperiode lang haar aanbod. Het populaire Lissabon wordt tien in plaats van zeven keer per week aangevlogen. Ook Malaga groeit van zeven naar tien vluchten per week. Tenerife en Marrakech krijgen er elk een extra frequentie bij. Tot slot kan er vanaf het winterseizoen ook vaker gereisd worden naar Edinburgh en Billund.

Nieuwe zomerzonbestemmingen

Volgende lente lanceert Brussels Airlines ook 3 nieuwe zomerbestemmingen. Met een wekelijkse vlucht naar Funchal maakt Brussels Airlines het hele zomerseizoen mogelijk om Madeira te bezoeken. Daarnaast breidt ook het aanbod naar de Griekse eilanden uit, met een wekelijkse zaterdagvlucht naar Rhodos.

Comiso, de derde nieuwe bestemming, is de toegangspoort tot het zuiden van Sicilië en is de derde luchthaven die Brussels Airlines zal aanvliegen, naast Palermo en Catania.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees