Celebs

Gluren bij BV's: Matteo Simoni toont nog eens zijn billen

Gluren bij BV's: Matteo Simoni toont nog eens zijn billen

Foto: pn

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Sven De Ridder begon de dag vrijdag met een stevige workout

 

'Thuis'-actrice Leen Dendievel woont het filmfetival van Oostende bij en heeft een hotel met "a room with a view", schrijft ze bij het kiekje.

 

"Ik post alvast zelf mijn kont voor jullie het doen", schreef Matteo Simoni bij een zwart-kiekje net voor de eerste aflevering van 'Callboys' werd uitgezonden. Daarin is de welgevormde bilpartij van de Limburgse acteur in vol ornaat te bewonderen.

 

Het was een belangrijke week voor Josje Huisman, die haar eerste boek 'Dresscode Josje' voorstelde in Antwerpen. Nu is ze naar Parijs om de verjaardag van goede vriend en stylist Jody Van Geert te vieren. Ook topmodel Cesar Casier is een van de feestvierders. "Bonjour! We're going to Paris", schreef ze bij een filmpje waarin muziek uit 'Belle & het Beest' weerklinkt.

 

"Voor mij graag witte flapjes", vroeg Evi Hanssen bij de kapper, zo blijkt uit het bijschrift van deze Instagram-foto. Ze bedoelde natuurlijk dat ze enkele highlights in haar bluine lokken liet plaatsen.

 

Nog een boeklancering deze week: Pascale Naessens kreeg het eerste exemplaar van 'Puur Pascale' van haar Paul Jambers.

 

Kobe Ilsen genoot van een zonsondergang in Lillo. "Happy Place", schreef hij bij zijn foto. Of had hij toevallig net Pokémon Pikachu gevangen?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees