Supporters schreeuwen Davy Goossens net niet naar recordtijd tijdens Marathon van Berlijn

© MCO

© MCO

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Deinzenaar Davy Goossens (31) bracht het eerste deel van zijn sportieve uitdaging voor het goede doel tot een goed einde. De uitbater en coach van fitness Switch Medifun uit Vinderhoute liep net niet naar een persoonlijk record tijdens de marathon van Berlijn.

Matthias Colpaert

Davy Goossens loopt dit jaar zowel de marathon van Berlijn als die van Valencia. Twee marathons voor twee goede doelen. Met zijn sportieve prestaties wil Davy zowel de ziekte TSC onder de aandacht brengen als de palliatieve vrijwilligers in de regio Gent-Eeklo een hart onder riem steken. Het waren zij die Davy’s moeder hebben bijgestaan tijdens haar laatste momenten na een jarenlange strijd tegen kanker. “Niet enkel de zorg, maar ook de enorme steun en het luisterend oor van de mensen van de palliatieve zorg Gent-Eeklo hebben een meer dan waardig en mooi afscheid mogelijk gemaakt”, zei Davy vlak voor hij de marathon van Berlijn zou lopen.

Wenst u een gokje te plaatsen voor het goede doel? Ga dan een kijkje nemen op www.movetoserve.be. Daar vindt u ook alle info over de goede doelen.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio