Celebs

Bekende Youtube-comedienne heeft droevig nieuws in nieuwe video

Colleen Ballinger, de Amerikaanse Youtubester en comedienne die beter bekend is als haar alter ego Miranda Sings, heeft op haar social media een minder vrolijke video gedeeld. In tranen meldt ze haar volgers dat ze gaat scheiden van haar man, Joshua Evans, ook een bekend gezicht op Youtube.

Voor wie zich afvraagt wie Colleen Ballinger in godsnaam is: de comedienne en zangeres is een grote hit op Youtube als haar alter ego Miranda Sings, die binnenkort met 'Haters Back Off' haar eigen serie op Netflix lanceert. Miranda heeft op Youtube zo'n zeven miljoen abonnees, die zichzelf 'Mirfanda's' noemen, maar ook Colleen zelf deelt regelmatig persoonlijke boodschappen op het videokanaal. 

Toen ze enkele jaren geleden Joshua Evans, het gezicht achter het populaire Youtubekanaal JoshuaDTV, leerde kennen, mochten haar volgers meegenieten. Vanaf de eerste date tot de verloving en het huwelijk in 2015: alles werd gedeeld op Youtube. Het leek Colleen dan ook niet meer dan eerlijk om ook het jammere nieuws van hun scheiding op het internet te gooien. Dit keer geen gekke bekken en grappige dansjes, wel een huilende Colleen die probeert uit te leggen waar het mis liep: "Ik hou nog veel van hem, maar ik wil dat hij gelukkig is en ik kan hem niet gelukkig maken. We hebben altijd alles met jullie gedeeld, maar enkel de goede dingen. We toonden niet hoe moeilijk de relatie soms was". Net omdat ze de wereld liet meekijken naar de goede momenten, vindt Colleen dat ze het aan haar fans verplicht is om ook het slechte nieuws nu via Youtube bekend te maken, al kost het haar zichtbaar moeite.

Ook haar ex, Joshua Evans, heeft ondertussen een emotionele boodschap de wereld in gestuurd. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees