“Gortig, er los over”: Fans Christoff boos om ‘anus’-filmpje

“Gortig”, “respectloos”, “er los over”, “op de brandstapel ermee”: een aantal fans van zanger Christoff ziet de humor niet in van een filmpje waarin Christoff over “zijn anus” lijkt te zingen. Het filmpje was vrijdag te zien in het programma Jonas & Van Geel, waarin komiek Gunter Lamoot elke week een videoclip of beeldfragment onder handen neemt en met creatieve montage andere woorden uit de mond van een Vlaamse zanger of groep doet komen.

In dit geval gaat het om beelden van Christoff uit het VTM-programma Liefde voor Muziek, waar Lamoot de tekst van het liedje Mijn Anus van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen op monteerde. De rubriek is uiteraard satirisch bedoeld, maar een aantal fans vindt het niet kunnen.

Gunter Lamoot lacht die reacties weg: “Plots is iedereen de mama of de papa van Christoff, zo bezorgd. Ik snap dat er mensen zijn die dit niet grappig vinden, maar daar kan ik moeilijk rekening mee houden. Het is niet dat ik op voorhand het plan had om Christoff over zijn anus te laten zingen. Het leek mij plezant om die beelden uit Liefde voor Muziek zo te monteren dat Christoff voor zichzelf leek te zingen. En daar vond ik dan het liedje van Hans Teeuwen bij. Christoff zal dit wel niet erg vinden. Ik heb niets tegen hem, er is geen verborgen agenda. Iedereen komt aan de beurt in die rubriek, van K3 tot Ian Thomas. Koen Crucke komt ook nog aan bod. (lacht) Ik werk trouwens vier à vijf dagen aan één filmpje, het is bijzonder intensief.”

Het management van Christoff hield het gisteren op deze reactie: “We hebben dat filmpje niet gezien en we gaan er ook niet op reageren.”

Corrigeer

MEER NIEUWS