Wat zijn de gevolgen voor Zulte Waregem en Rode Duivels met sponsor ING?

Wat zijn de gevolgen voor Zulte Waregem en Rode Duivels met sponsor ING?

Foto: BELGA

ING schrapt 3.150 banen in België, met maximaal 1.700 naakte ontslagen. De helft van de kantoren van ING en Record Bank verdwijnen op termijn. Zulte Waregem en de Belgische voetbalbond hebben allebei een sponsoringcontract met ING. Verandert er iets voor de teams?

“We hebben altijd goed samengewerkt met ING en zullen dat tot nader order blijven doen”, aldus Pierre Cornez, woordvoerder van de voetbalbond. “Dat betekent niet dat we niet solidair zijn met de getroffen medewerkers van ING. Maar we hebben een contract en zijn van plan dat te respecteren.”

Eddy Cordier, algemeen manager van SV Zulte Waregem, waar Record Bank hoofdsponsor van is: “We kregen nog geen enkel bericht dat onze overeenkomst op de helling zou komen te staan. We hebben er ook nog niet naar gevraagd, hebben er alle vertrouwen in. Het contract loopt nog tot het einde van het seizoen en we maken ons geen zorgen.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.