Tante en twee kinderen overleden op weg naar school

Tante en twee kinderen overleden op weg naar school

Foto: google street view

Bij twee verkeersongevallen zijn vandaag vier doden en drie gewonden gevallen. Het zwaarste ongeval gebeurde in Lessen, waar twee auto's frontaal met elkaar in botsing kwamen. De bestuurster en twee kinderen waren op slag dood. Een derde kind is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ze waren onderweg naar school. De vrouw was de tante van de kinderen. En ook in Lochristi zijn twee kinderen (1 en 4) gewond geraakt bij een frontale botsing.De peuter vecht nog voor haar leven.

Het eerste ongeval gebeurde vanmorgen op een recht stuk weg in de Boulevard Branquart in Lessen, net over de taalgrens in Henegouwen. Om een nog onbekende reden twee auto’s daar frontaal op elkaar in.

De tol was bijzonder hoog: een vrouw en twee kinderen overleefden de klap niet. Een derde kind verkeert nog in levensgevaar. De bestuurster was de tante van de kinderen. 

Het parket in Doornik vermoedt dat de vrouw wilde omkeren en daarbij de macht over het stuur verloor. De bestuurder van de andere wagen werd in shock overgebracht naar een ziekenhuis in Aat.

Baby en peuter gewond

Het was een zwarte dag voor het verkeer in ons land. Want ook in Lochristi eiste een ongeval een zware tol. Rond 7.20 uur kwamen een jonge moeder en haar twee kinderen frontaal in botsing met een vrachtwagen. De 23-jarige moeder uit Lochristi is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, ook de twee kinderen van 1 en 4 raakten gewond. Het vierjarige kind vecht volgens het parket nog voor haar leven.

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees