Wanhopige vrouw smeert haar eigen bloed op kleren van verkrachter om hem te doen stoppen

Wanhopige vrouw smeert haar eigen bloed op kleren van verkrachter om hem te doen stoppen

Foto: rr

De 18-jarige Jack Walker is veroordeeld voor een brutale overval op een 58-jarige vrouw. Hij verkrachtte haar gruwelijk en dreigde haar dood te steken als ze zou tegenspartelen. Tijdens de aanval smeerde de vrouw haar eigen bloed op de kleren van haar aanvaller in een wanhopige poging om aan te geven wat hij haar aandeed.

De gruwelijke feiten gebeurden in de avond van 15 juli van dit jaar. De 58-jarige vrouw was met haar hond aan het wandelen in Workington, Cumbria, in Groot Brittannië. Zo beschrijft de lokale krant News and Star.

De 18-jarige Jack Walker greep zijn slachtoffer bij het haar, sloeg haar herhaaldelijk in het gezicht, dwong haar op de grond en verkrachtte haar. Herhaaldelijke dreigde hij de vrouw neer te steken als ze niet zou luisteren.

Ondanks de brutale aanval - rechters noemden het geweld brutaal en barbaars - slaagde de vrouw erin om haar aanvaller veroordeeld te krijgen. Ze smeerde haar eigen bloed op de kleren van de jongeman. “Een wanhopige poging om hem duidelijk te maken hoe erg hij haar verwondde”, pleitte aanklager Isla Chilton, zo schrijft Daily Mail.

Wanhopige vrouw smeert haar eigen bloed op kleren van verkrachter om hem te doen stoppen
Het slachtoffer was akkoord om deze foto vrij te geven om te laten zien hoe erg ze toegetakeld werd door haar aanvaller. Foto: politie

Dat maakte het voor de agenten erg gemakkelijk om de jongeman veroordeeld te krijgen.”Het bewijs tegen hem was zo sterk. Hoewel hij eerst alle beschuldigingen ontkende, kon hij niet anders dan schuldig pleiten“, aldus Chilton. Ze noemt Jack Walker “een extreem gevaarlijk man.”

Jack Walker werd vrijdag veroordeeld tot een celstraf van 11 jaar. Hij zal minstens twee derde van zijn straf moeten uitzitten en daarna zal hij nog vijf jaar opgevolgd worden. Bovendien zal zijn naam op de lijst met seksuele aanvallers komen.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees