Klasgenoten beschermen leraar tegen agressieve jongen

Een leraar uit Rusland mag zijn leerlingen dankbaar zijn. Ze beschermden hem toen een medeleerling hem aanviel. De agressieveling pikte het niet dat de leerkracht zijn hoofdtelefoon verwijderde. De jongen vloog op de oude man af, maar zijn medeleerlingen konden erger voorkomen.

De feiten gebeurden in Nerjoengri, een stad in het Russische republiek Jakoetië. De leerkracht was het beu dat de jongen steeds met zijn hoofdtelefoon in de klas zat. Hij had hem al herhaaldelijk gevraagd om niet naar muziek te luisteren tijdens de les. Maar toen de jongeman niet luisterde, raakte het geduld van de leerkracht op. De man trok de koptelefoon uit de oren van zijn leerling.

Die pikte dat niet en wilde dat tonen met zijn vuisten. Maar voor de jongen de leerkracht te lijf kon gaan, grepen zijn medeleerlingen in. Ze konden voorkomen dat de onfortuinlijke leerkracht een pak slaag kreeg.

De slecht gehumeurde jongeman zou volgens medestudenten niet aan zijn proefstuk toe zijn. Hij zou eerder al eens met een stoel hebben gegooid tijdens de les en hij vecht graag met andere studenten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees