Winkeldieven betrapt bij C&A en Makro

Winkeldieven betrapt bij C&A en Makro

Foto: Google Street View

Antwerpen / Deurne -

Zowel bij C&A in het centrum van Antwerpen als bij Makro in Deurne zijn dit weekend winkeldieven ingerekend. Dat meldt de politie van Antwerpen.

Een 34-jarige man werd zaterdag betrapt toen hij in kledingwinkel C&A op de Meir enkele kledingstukken probeerde te stelen. Hij gebruikte daarbij een rugzak die hij aan de binnenkant geïsoleerd had zodat hij het winkelalarm kon omzeilen. De man verliet de winkel maar een bediende ging er achteraan. Een politiepatrouille die op dat moment toezicht hield op de Meir kon de dief vatten. Het gaat om een 34-jarige man.

Makro

Een medewerker van warenhuis Makro aan de Krijgsbaan betrapte zaterdagmorgen een man en een vrouw die een winkeldiefstal wilden plegen. Het duo stak verschillende voorwerpen op zak en wilde de kassa passeren zonder te betalen. Toen werden ze tegengehouden. De politie werd er bij gehaald. De inspecteurs vonden enkele gsm-hoesjes, een hemd en een sweater. De man (24) en vrouw (50) uit Edegem werden gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio