Gert Verhulst maakt mediatransfer van het jaar

Gert Verhulst maakt mediatransfer van het jaar

Foto: photo news

Studio 100-topman Gert Verhulst gaat exclusief voor de zender Vier werken. Verhulst, de voorbije jaren nog op meerdere Vlaamse zenders te zien, krijgt er "meerdere" nieuwe programma's.

‘K3 zoekt K3’, ‘Mijn Pop-uprestaurant’ en ‘Het Grootste Licht’ op VTM, ‘De Garde van Gert’ op Njam!, als gast in meerdere panelprogramma’s op Eén en ‘Het zijn net mensen’ en ‘Zeg eens Euh’ op Vier. Gert Verhulst was de voorbije twee jaar altijd wel ergens op tv te zien.

In de zomermaanden werden er op de boot van de Studio 100-topman al proefopnames gedraaid voor een talkshow, al is het nog niet zeker of die er ook zal komen. "In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op Vier mezelf tegengekomen: ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op Vier steeds vaker te zien zal zijn", aldus Verhulst. "Want ik heb niet zomaar gekozen voor Vier: dit is voor mij de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn."

 “Ik kies er bewust voor om mijn ei te blijven leggen bij Vier. Als presentator zal ik de komende jaren resoluut mijn schouders zetten onder verschillende nieuwe programma’s waarmee de zender de komende jaren meer vaste afspraken wil maken met de Vlaamse kijkers."

Wat dat precies inhoudt, wil Vier voorlopig nog niet kwijt. “Op dit moment wordt aan vier programma’s gewerkt met Gert, die in 2017 of later van start zullen gaan”, luidt het.

Vier bouwt in het voorjaar van 2017 verder aan vaste kijkersafspraken. Deze programma's staan al vast voor begin volgend jaar: een nieuw seizoen van kaskraker 'De Mol', andere Woestijnvis-programma’s zoals 'Hotel Römantiek', programma’s van Eric Goens en Peter Boeckx, programma’s met Jani, programma’s met Karen,… en voortaan ook consequent nieuwe programma’s met Gert Verhulst.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees