Celebs

Nathalie Meskens toont afgetraind lijf op Instagram

Actrice Nathalie Meskens (34) heeft op Instagram een foto gepost van haar afgetrainde lichaam.

Vorige week raakte bekend dat het huwelijk van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck onder druk staat. Het BV-koppel leerde elkaar kennen op de set als acteurs, huwde in 2007 en intussen runnen ze ook samen twee Thaise restaurants in Antwerpen. 

In 2012 openden ze Yam Thai, drie jaar later volgde Nimman. Op zakelijk vlak zou er voorlopig niets veranderen. De taakverdeling leek al langer te zijn dat Nathalie zich concentreerde op haar acteer- en televisiecarrière, terwijl Jeroen zich achter de schermen ontfermde over de zaken.

Nathalie Meskens komt nu elke week op VTM als host van ‘Little Big Shots’, een talentenshow met kinderen. Kijkers merkten op dat de presentatrice in die show al vijf weken op rij dezelfde witte bloes en grijze broek draagt. Niet uit bijgeloof of omwille van besparingen, zo blijkt, maar omdat de volgorde van de acts in het programma niet de volgorde is waarin ze zijn opgenomen. VTM neemt op verschillende dagen alle acts op, waarna ze door elkaar worden gegooid. Dat kan alleen maar als Meskens tijdens de opnames dezelfde outfit draagt, anders zou ze in één en dezelfde aflevering verschillende kleren dragen. VTM zegt er met een knipoog bij dat “de outfit van Nathalie na elke opnamedag proper gewassen wordt”.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees