Deze stadsradio maakt voortaan ook televisie

Deze stadsradio maakt voortaan ook televisie

Stadsradio Halle beschikt nu over een professionele studio. Foto: idh

Halle -

Stadsradio Halle investeerde in een volledig nieuwe studio met professioneel materiaal. Voortaan wil men vaker de kaart van de live uitzendingen trekken. Hierbij hoort naast klank nu ook beeld.

Toen André Seghers zes jaar geleden Stadsradio Halle overnam, wou hij de lokale radio naar een hoger niveau tillen. “Zowat alles in de studio aan de Bergensesteenweg is vernieuwd. Niet enkel het meubilair, maar ook alle technische apparatuur”, vertelt André Seghers. “We beschikken nu over een professionele studio en dat biedt heel wat nieuwe mogelijkheden. We kunnen nu veel beter live uitzendingen maken en kwaliteitsvolle programma's opnemen. Voor de luisteraar is het bovendien leuk dat hij kan meekijken in de studio.”

Stadsradio Halle sleutelde ook aan zijn programmatie. Zo kan men voortaan elke maandagavond van 18 tot 20 uur het sportprogramma Bloed, zweet en tranen beluisteren met Kris Baert. Van 20 tot 22 uur draait er een nieuw muziekprogramma met muziek uit de jaren 70, 80 en 90 met Patrick Vandergucht onder de naam Retro Café.

Corrigeer

NIEUWS