Voetbal2de provincialeKVV Windeke - Gavere-Asper - Trainer Geert Van Gaeveren lonkt met de Windo's naar de periodetitel

“Het begint te leven”

“Het begint te leven”

Geert Van Gaeveren: “Het wordt niet gemakkelijk.” Foto: Hendrik De Rycke

Oosterzele -

KVV Windeke overtreft de meest optimistische verwachtingen en voert soeverein het klassement aan. De derby tegen Gavere-Asper biedt mogelijkheden om opnieuw een stap dichter bij de eerste periodetitel te komen.

Gavere-Asper gelooft in een stunt

“Wij kijken sterk uit naar het duel met KVV Windeke”, zegt coach Bert Dhont (FC Gavere-Asper). “We hebben onze start met 11 op 21 en een zesde plaats in de rangschikking niet gemist. De 5-0 thuiszege van vorige zondag in de derby tegen VC Vurste-Semmerzake geeft ons een extra boost om nog een tandje bij te steken. KVV Windeke staat met 19 op 21 niet toevallig aan de leiding maar mist vanavond twee geschorste spelers. Wij zijn gemotiveerd want we zijn er van overtuigd dat wij de leidersploeg met onze kwaliteiten het vuur aan de schenen kunnen leggen. Thomas Vivé is na een schorsing weer speelgerechtigd maar Thomas Rasschaert moet nog geblesseerd toekijken.”

“Het wordt tijd dat we ons blazoen in uitwedstrijden oppoetsen. We behaalden op eigen bodem al 10 op 12 maar sprokkelden uit slechts 1 op 9. We scoorden ook vorig seizoen veel te weinig punten in uitmatchen waarvoor ik geen sluitende verklaring heb. We moeten met dit tegenvallend rapport komaf maken als we willen meespelen voor een plaats in de top zes. Dit zou niet mooier kunnen dan met puntengewin tegen KVV Windeke.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio