‘De Premier’ krijgt grootste Belgische première ooit

‘De Premier’ krijgt grootste Belgische première ooit

Filmmaatschappij KFD trekt alle registers open om van de nieuwe film van Erik Van Looy een succes te maken en de magere cijfers van The Loft te doen vergeten.

Morgenavond vindt in Kinepolis Antwerpen de wereldpremière plaats van De Premier, en dat wordt de grootste Belgische filmpremière ooit. In alle 24 zalen van de megabioscoop zal De Premier te zien zijn en dat is nog nooit eerder gebeurd.

Erik Van Looy en zijn cast (met onder anderen Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch, Dirk Roofthooft, Stijn Van Opstal en Wim Willaert) en een massa BV’s en vooraanstaande politici zullen over een enorme rode loper van 270 vierkante meter schrijden. De langste rode loper ooit in ons land, dat spreekt voor zich. Speciaal voor de gelegenheid wordt ook een logowall van 20 meter voorzien.

Groot, groter, grootst, dus en de filmmaatschappij hoopt dat dat ook voor de box office het geval zal zijn. Er zijn behalve de tickets voor de premièrezalen ook al 30.000 tickets aan bedrijven verkocht, dus de eerste cijfers voor De Premier zullen sowieso goed zijn.

‘De Premier’ krijgt grootste Belgische première ooit
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees