Tranen en verbijstering in dramatische seizoensfinale Callboys

Het vertrek van Devon bij de Callboys kwam als een donderslag bij een toen al heel donkere hemel. Maar terwijl zowel Randy als Wes stilaan uit de put klimmen, gaat het bij Jay van kwaad naar erger. En hoewel zijn collega-callboys hem nog proberen te troosten,wimpelt hij hun goede raad af en probeert hij met een eigen methode het verlies van Devon te verwerken.

** SPOILER ALERT: HEEFT U DE LAATSTE AFLEVERING VAN CALLBOYS NOG NIET GEZIEN? LEES DAN NIET VERDER **

"Als ik voel dat ik moet rusten, dan ga ik rusten", snauwt hij naar Randy. Maar tegelijk blijft zijn geldingsdrang sluimeren. En dat komt hem op een bepaald moment duur te staan, waardoor hij in het ziekenhuis belandt.

Wanneer Devon dat nieuws verneemt, durft hij voor het eerst weer een voet te zetten op het kantoor van de Callboys. Net op dat moment komt er een telefoontje binnen van Jay, vanuit het ziekenhuis.

Hij vraagt Randy en Wes om nog wat spullen mee te brengen, waaronder een zak met haarproducten.  Wanneer Devon - die altijd de persoonlijke kapper was van Jay - dat hoort, stapt hij na veel aarzelen naar de telefoon. "Zal ik anders je haar komen doen? Dan heb je minder last als je plat ligt", vraagt hij. "Dat zou je sieren, Devon", klonk het in de gekende Jay-stijl:

Een bezoek dat beter niet had plaatsgevonden, zo bleek achteraf. Want hoewel het allemaal heel liefdevol begon - Devon die nog eens de paardenstaart van Jay mocht verzorgen - kwam het al snel tot een dramatische plotwending. Hoofdrolspelers: de lift, een paardenstaart en een stalen kabel.

Het einde dat wellicht niemand had verwacht. Gelukkig was er wél nog een mooi in memoriam voor Jay. Dat wel heel subtiel het signatuur van webmaster Sigi leek te dragen:

(jdb)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees