VOETBAL1STE PROVINCIALE - Johan Hertveldt liedekerke

“Er staat een stevige basis”

Liedekerke -

Voor de Liedekerkse fans wordt het wel even wennen nadat met Steven Bellemans een clubman in hart en nieren uit het trainerszadel werd gelicht na de 4 op 24. Zondag trekt Liedekerke met de nieuwe coach Johan Hertveldt naar Butsel. Roosdaalnaar Johan Hertveldt woont op minder dan een kilometer van het Liedekerkse terrein en kent de typische Liedekerkse dorpsmentaliteit die een troef betekent voor de club.

“Punten pakken is de simpele boodschap. Ik zag Liedekerke zondag aan het werk en was danig onder de indruk”, zegt Johan De Nutte.

“Er stond geen geslagen ploeg op het terrein. Er werden zelfs een korf kansen versierd, maar helaas werden die niet benut. Indien de strafschop van Steve Desaegher tegen de touwen was gegaan, had Liedekerke en niet Strombeek de wedstrijd gewonnen.”

“Er werd wel iets te overhaast gevoetbald. Daar moeten we een mouw aan passen. Er staat evenwel een stevige basis om verder op te bouwen. Zonder kans op slagen was ik niet begonnen aan dit avontuur.”

“Je hoort me zeker niet mopperen over het aanwezige spelerspotentieel. Met de offensieve aanpak van mijn voorganger Steven Bellemans wil ik zeker niet breken. Offensief voetbal moet wel hand in hand gaan met realisme. Ook met FCV Dender brachten we attractief combinatievoetbal. Er is niets mis met attractief en offensief spektakelvoetbal, maar het mag niet naïef gebracht worden, want dan wordt het afgestraft. Zondag wippen we mits winst haasje over met Butsel.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio