Dreambaby is showroom voor tweedehands babyspullen

Eén van de twee winkelpanden in het appartementenblok tussen de Azalealaan en de Begonialaan heeft sinds kort een nieuwe huurder: Dreambaby Tweedehands. De naam laat het al vermoeden: Dreambaby verkoopt tweedehands babyspullen. Er is een online platform, en een winkel, waar mensen die babygoederen te koop willen aanbieden hun spullen kunnen afgeven.

Dreambaby Tweedehands is een nieuw initiatief van de Colruyt-groep waartoe ook Dreamland, Dreambaby en Colli-Shop behoren. Lochristi is de eerste plek waar de groep dit initiatief uitprobeert. Het inzamelpunt , zoals de zaak ook kan omschreven worden, ligt overigens vlakbij de Dreambaby- en Dreamlandwinkel.

Het concept is relatief eenvoudig. Wie iets te verkopen heeft kan het afgeven bij Dreambaby Tweedehands, en kan de vraagprijs bepalen. Dreambaby Tweedehands neemt er in de fotostudio een foto van, zet het product online, en biedt het te koop aan via de site tweedehands.dreambaby.be  25 procent van de verkoopprijs gaat als commissie naar Dreambaby Tweedehands, de rest is voor de aanbieder-verkoper. Die rest wordt wel niet cash uitbetaald of overgeschreven, maar wel in aankoopcheques van de Colruytgroep.

Op de site kan men zien over welke goederen het gaat: babykamers, autostoelen, kinderstoelen, verzorgingstafels etc. Speelgoed en kinderkledij komen niet aanmerking.

De zaak aan de Antwerpsesteenweg 30  is open van 10 tot 18 uur. Gesloten op dinsdag en zondag. De webwinkel is altijd open.

Ook aan de winkel naast Dreambaby Tweedehands (de vroegere locatie van Interio) hangt het bordje verhuurd. Daar komt een apotheek.

 

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio