VOETBAL 1STE PROVINCIALE - Robin Vandeguchtvk liedekerke

“Na Nieuwjaar moet ik er helemaal staan”

Liedekerke -

Mits een overwinning op Braine springt Liedekerke haasje over met de tegenstrever. Liedekerke boekte na de trainerswissel twee driepunters op rijk en wil doorgaan op dat elan. Tegen Crossing Schaarbeek werd met een 4-0-overwinning zwaar uitgehaald. Vooral voor Robin Vandegucht werd het een wedstrijd om niet snel te vergeten, want na meer dan een jaar blessureleed vierde de flankaanvaller zijn comeback op de groene rechthoek.

“Liedekerke trekt voor een negen op negen naar Braine, maar ik blijf uit voorzorg aan de kant nadat ik de knie lichtjes bezeerde met een scherpe tackle op training”, zegt Robin Vandegucht.

“Na een jaar blessureleed met kruisbandperikelen vierde ik zondag eindelijk mijn rentree. Mijn revalidatie is trouwens nog steeds niet helemaal voltooid, want ik volg nog steeds sessies bij de kinesist. Het is een onbeschrijflijk gevoel om opnieuw als voetballer tussen de lijnen te staan. Vorig jaar verkaste ik naar Ninove waar ik door mijn blessure helaas aan geen speelminuten toe kwam. Jammer, want de Ninoofse coach Alain Merckx geloofde in mij”, aldus Robin Vandegucht.

“Toch was de terugkeer naar Liedekerke de juiste keuze. Hier kon ik in mijn vertrouwde omgeving verder revalideren. Liedekerke beschikt over een goede groep die je niet links laat liggen omdat je out bent. Na Nieuwjaar moet ik er opnieuw helemaal staan. Dan moet ik mijn steentje opnieuw bijdragen. Nu Liedekerke opnieuw begint te winnen, is de sfeer sowieso nog een stuk leuker. Niets gaat evenwel boven het gevoel opnieuw zelf te spelen.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio