‘Vrouw Melania en zoon Barron Trump verhuizen niet mee naar Witte Huis’

‘Vrouw Melania en zoon Barron Trump verhuizen niet mee naar Witte Huis’

Foto: AFP

De vrouw van Donald Trump, Melania, en zijn zoon Barron zouden na zijn inauguratie in januari niet mee verhuizen naar het Witte Huis in Washington. Dat stellen alvast de Amerikaanse krant ‘New York Post’ en showbizzsite TMZ.

Bronnen binnen de entourage van Trump zouden beweren dat Melania Trump zeker tot en met juni in een penthouse de Trump Tower in Manhattan, waar het hele gezin momenteel woont, blijft . Ze zou daar samen met Barron (10), haar enige kind, verblijven. Hij gaat momenteel naar een privéschool in de wijk Upper West Side, en Melania zou hem niet willen wegrukken uit zijn sociale leven. De veiligheidsmaatregelen zullen wel opgetrokken worden.

‘Melania en Barron hadden al een hechte band, en die is de afgelopen maanden nog closer geworden’, klinkt het. ‘De laatste maanden zijn erg lastig geweest voor Barron, en daarom Melania zijn jonge leven niet helemaal overhoop halen.’

De nieuwe first lady zou er niet voor kiezen om in de schijnwerpers te staan. Wel zou ze geregeld naar Washington D.C. reizen, onder meer voor officiële verplichtingen.‘Melania zal haar man wel voor de volle honderd procent steunen en zal doen wat van er van een echte first lady wordt verwacht.’

Het is niet uitgesloten dat Melania en Barron op het einde van het schooljaar toch nog naar het Witte Huis verhuizen, klinkt het nog.

Dit is het penthous waar de familie Trump momenteel in verblijft:

Corrigeer

NIEUWS