NIEUWSFLASH. D'Oude Pastorie Hijfte behoudt ook in 2017 Michelinster

NIEUWSFLASH. D'Oude Pastorie Hijfte behoudt ook in 2017 Michelinster

Foto: if

Lochristi - Restaurant D'Oude Pastorie, het restaurant van Jan Audenaert en Ann Stevens behoudt zijn Michelinster. Dat werd vandaag op Horeca Expo in Gent, waar de nieuwe Michelingids werd voorgesteld meegedeeld. Recent bleek ook dat Jan en Ann ook hun score van 15 punten in de Gault&Millau gids bevestigd zagen. Eén ster betekent volgens de criteria van de Michelingids: "Verfijnde keuken, zeker een bezoek waard." Het is het derde jaar op rij dat D'Oude Pastorie een Michelinster heeft

 

Jan Audenaert over de nieuwe Michelinster: “De uitreiking van de Michelinsterren voor de gastronomische top in België is een beetje zoals de uitreiking van de Oscars voor de filmwereld: even prestigieus. Om maar te zeggen dat we voor het derde jaar op rij ontzettend blij zijn met die ster! Het is een mooie bekroning van ons werk, niet alleen voor mij maar voor het ganse team, in de keuken en in de zaal. De nieuwe Michelinster onderstreept opnieuw ons kunnen en de excellente kwaliteit van onze producten en daar zijn we best trots op!”

Ook Ann Stevens, zakenpartner en echtgenote, is opgetogen: “Het is altijd nagelbijtend uitkijken naar de uitreiking van sterren en quoteringen. We zijn bijzonder fier dat we, net als de voorbije twee jaar, met een ster worden bekroond. We zijn overigens zeer erkentelijk voor de dagelijkse feedback van onze klanten en oprecht dankbaar dat die feedback ook nog eens wordt bevestigd door een autoriteit in de gastronomische wereld.”

 

Meer info over het restaurant op de site van D'Oude Pastorie

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio