Derby in De Schalk, topper in Mons Arena

Vanavond en zondag worden nog vier wedstrijden van de tiende speeldag van de EuroMillions League betwist. Uitkijken is het vanavond naar de regionale derby Kangoeroes Willebroek-Antwerp Giants en Bergen-Oostende.

Antwerp Giants, zonder Ryan Anderson (knie) trekt voor de korte verplaatsing naar Willebroek met Corey Hawkins naar sporthal De Schalk. De nieuwe Amerikaanse guard viert zijn debuut bij de havenploeg. Als de selectie van coach Roel Moors wint blijft het alleen leider.

Mits een stunt van Kangoeroes Willebroek kunnen Oostende en Okapi Aalstar naast de Giants op de eerste plaats komen. De Rupelploeg verloor de vorige vier seizoenen maar liefst 14 keer van de Giants.

Oostende trekt vanavond naar de Mons Arena en gaat tegen Bergen op zoek naar revanche voor de nederlaag op de openingsspeeldag tegen de Henegouwers.

Limburg United hoopt in eigen midden op een tweede zege tegen Leuven Bears. De Bears missen de geblesseerde Clint Steindl, bij Limburg United is Jerime Anderson opnieuw inzetbaar.

Brussels ontvangt zondagnamiddag Okapi Aalstar.

Corrigeer

MEER NIEUWS