Celebs

Lesley-Ann Poppe: “Er is weer stabiliteit in mijn leven dankzij mijn toyboy”

Lesley-Ann Poppe: “Er is weer stabiliteit in mijn leven dankzij mijn toyboy”

Foto: Photo News

Het gaat fantastisch goed met Lesley-Ann Poppe (37). Ze is net voor de tweede keer mama geworden en ook haar relatie met haar jongere vriend Kevin Lebreton is een sprookje. “Mijn leven is weer stabiel dankzij mijn toyboy”, zegt ze in een interview met Het Laatste Nieuws.

Verliefd, samenwonen, een zaak opgestart, een baby gekregen en verloofd: de voorbije elf maanden waren een emotionele rollercoaster voor Lesley-Ann Poppe en haar negen jaar jongere vriend Kevin Lebreton, een voormalig model. En of de blondine, die in 2008 bekend werd dankzij haar deelname aan ‘Komen Eten’, blij is dat het allemaal zo’n vaart is gelopen. “Als het goed zit, zit het goed. Toch?”, klinkt het.

Roze wolk

Na haar scheiding van haar ex-man Benjamin, met wie ze zoontje Benjamin Jr. (9) heeft, dacht Poppe dat het liefdesgeluk niet meer aan haar was besteed. Vorig jaar kocht ze dan maar een hondje om haar gezelschap te houden. Niet lang daarna, toen ze eigenlijk niet meer op zoek was naar een man, werd ze door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld aan Kevin. Het was liefde op het eerste gezicht en de mediamadam voelt zich beter dan ooit. Ook tijdens haar zwangerschap zat ze op een roze wolk. “Kevin zei steeds dat ik mooi was. Ook al woog ik bijna 90 kilo en kon mijn kont bijna niet meer door de deur. Dat doet je iets als vrouw. Ik ben hem daar ongelooflijk dankbaar voor. Hij gaf me voortdurend zelfvertrouwen”, aldus Poppe.

Nog een kindje

Of er nog kinderen komen? Daar bestaat geen twijfel over. “Een gezond kind van welk geslacht dan ook is het grootste geschenk dat je kunt krijgen”, zegt ze. De blondine licht nog even haar plannen in de nabije toekomst toe, zo gaan de twee binnenkort even op vakantie naar Dubai om alles te laten bezinken. Een conclusie trekken, daar heeft ze geen tijd of reisje voor nodig. “Een jaar geleden was ik eenzaam. Nu is er weer stabiliteit in mijn leven dankzij mijn zogenaamde toyboy.3

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees