VOETBAL 1STE PROVINCIALE - Johan Hertveldt VK liedekerke

“Misschien terugval na zware trainingsarbeid”

Liedekerke -

Het toverstokje glipte de nieuwe Liedekerkse coach Johan Hertveldt zondag door de vingers in Grez-Doceau. Na een hoopgevende 10 op 12 beet Liedekerke uitgerekend op het veld van de zwalpende rode lantaarn pijnlijk in het zand.

Ondanks de felle remonte moet de Heuvelkouter op de degradatiestrijd blijven focussen met nu toch al de winterstop in zicht.

“We verkwanselden een karrenvracht kansen. Dan weet je dat je het deksel op de neus kan krijgen. Een dekkingsfout werd afgestraft door Van Den Bergh. Met Porton, en Van Den Bergh pakte Grez-Doiuceau trouwens uit met creatieve flankaanvallers die onze defensie wel meermaals op stelten zetten.”

“Wie niet scoort, kan niet winnen. Dat is een huizenhoog cliché, maar het vat wel perfect onze wedstrijd samen. Het uitvallen van Verhavert deed ons niveau ook geen deugd, want Simon is een belangrijke speler in onze ploeg. Ik hoop dat deze nederlaag het vertrouwen niet aantast. We hadden uiteraard een schitterende zaak kunnen doen, want met een 13 op 15 sloten we aan bij het peloton en sloegen we de rode lantaarn ver terug.”

“We ontvangen nu Houtem met opnieuw een stuk meer druk op onze schouders. Noem het gerust een zespuntenmatch die we absouut moeten winnen.”

“De jongste weken trainden we keihard en misschien kennen we nu een terugval, maar op langere termijn zullen we de vruchten plukken van die noeste arbeid. Misschien gingen we te agressief en impulsief voor de zege. Daar pleit ik zelf schuldig in.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio