Celebs

Trouw van Astrid Bryan was zo geheim dat zelfs makers van realitysoap het niet wisten

Trouw van Astrid Bryan was zo geheim dat zelfs makers van realitysoap het niet wisten

Astrid ‘Bryan’ (33) is op Sinterklaasdag in het grootste geheim getrouwd met haar vriend, fotograaf en regisseur Bram Coppens (36). Met die trouw verraste ze zelfs de makers van haar eigen nieuwe realitysoap, want die waren niet op de hoogte.

“6 december, in alle sereniteit. Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn leven. Meneer en mevrouw Coppens.” Met die woorden – in het Engels – deelde Astrid Bryan, of liever Astrid Coppens, gisteren het onverwachte nieuws van haar huwelijk met haar fans. De kersverse bruid had een azuurblauwe foto op ­Instagram gezet van de ceremonie, op het strand, in witte jurk, hartstochtelijk kussend. De trouw was voor iedereen een verrassing, ook voor de makers van Astrids ­nieuwe Vijf-programma dat dit voorjaar te zien is. De productie was niet op de hoogte, er waren dus ook geen ­camera’s bij het huwelijk.

De opnames van het ­eerste seizoen van het nieuwe programma rond Astrid zijn onlangs ­afgerond in België, met opnames van een fotoshoot voor Nieuwsblad Magazine. Toen Astrid terug naar haar thuis­basis Los Angeles vloog, had ze gezegd dat ze samen met Bram een tripje naar Mexico gepland had. Dat de beelden van de trouwpartij niet in het nieuwe programma zitten, vinden ze bij tv-zender Vijf niet erg: “Astrid en Bram wilden dit duidelijk in alle discretie doen, dat is hen gegund. We zijn blij dat ze deze stap hebben kunnen zetten.” Astrid trouwde in het exclusieve Amanyara Resort op de paradijselijke Turks- en Caicos­eilanden, die bijzonder populair zijn bij wereldsterren als Brad Pitt, ­Demi Moore, Jennifer Garner, Ashton Kutcher en Michael J. Fox.

Rechtszaak met John

Bij Vijf zijn ze wellicht dubbel verrast omdat Astrid sinds haar scheiding van John Bryan zei dat ze pas met Bram zou trouwen als haar mentaal en financieel slopende rechtszaak met haar ­ex-man is afgehandeld. “Den John” eist bijna twee miljoen euro van Astrid omdat hij vindt dat ze tijdens haar huwelijk inkomsten voor hem verborg. In België heeft Astrid dan weer rechtszaken lopen tegen haar ex-manager. Wellicht wil Astrid haar geluk niet laten afhangen van externe factoren en kon ze niet langer wachten. Feit is wel dat ze haar paradijselijke huwelijk nog moet laten bekrachtigen door de staat Californië, waardoor ze officieel nog geen Astrid Coppens is. De naam “Bryan” heeft ­Astrid sowieso al laten vallen, onder meer ook op sociale media.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees