Steph Versluys (25) bouwt al twee jaar aan bedrijf voor gamingcomputers

Jonge Waarschootenaar volgt passie en lanceert webshop

Jonge Waarschootenaar volgt passie en lanceert webshop

Steph Versluys heeft al twee jaar een eigen bedrijf en richt zich nu met zijn webshop volledig op de verkoop van gamingcomputers Foto: mco

Waarschoot - Steph Versluys (25) uit Waarschoot bouwt al twee jaar aan zijn droom: een webshop lanceren voor de verkoop van op maat gemaakte gamingcomputers. En nu is het eindelijk zover. "Ik heb alles zelf moeten zoeken en leren, maar ik wou volledig gaan voor mijn passie."

De jonge Waarschotenaar studeerde Digitale en Grafische Media en volgde ook nog een opleiding Netwerkbeheer bij de VDAB. "Maar na die opleiding had ik twee keuzes: werken voor een groot bedrijf of mij toespitsten op particulieren. Ik ging voor het tweede en dat heb ik mij nog niet beklaagd."

Steph is de zoon van Philippe Versluys van Exellent Versluys-Loete in de Leest in Waarschoot. Hij heeft met zijn zaak That's IT een werkruimte achteraan de zaak en kent dus zeker en vast de kneepjes van het zakendoen. Maar het overgrote deel heeft hij toch allemaal zelf moeten uitzoeken. "Ik wou mij snel toeleggen op het samenstellen van gamingcomputers, een heel specifieke sector in het vak, maar wel mijn absolute passie. Ik begon met foldertjes uit te delen in Waarschoot, Lovendegem en Zomergem. Maar die werden duidelijk niet gelezen door mijn doelpubliek", zegt Steph.

Sociale media

"De herstellingen en de verkoop van gewone pc's en laptops kwam wel van de grond, maar het bleef moeilijk om binnen te dringen in het segment van de gamecomputers", zegt Steph die ook stevig inzette op de sociale media. "Via advertenties op Facebook begon het wel een beetje te draaien, maar het was duidelijk dat ik een webshop miste."

En die is er vandaag dus eindelijk. "Na twee jaar veel leren, zoeken en kijken hoe het moet, is de shop eindelijk gelanceerd. Mensen kunnen er zelf hun op maat gemaakte pc samenstellen, inclusief kleurenpatroon. Onderdelen apart kopen is niet mogelijk, want ik wil hen zelf een perfect samengestelde pc aanbieden. Zo bied ik een uniek concept aan met custom gaming pc’s volledig uitgewerkt op maat van de klant. En dat steeds met een snelle service, want dat vind ik zelf bijzonder belangrijk.

Hier vindt u de webshop van That's IT. Meer info via de Facebookpagina of 0474.66.48.00 of 09-377.20.62. 
Ook voor herstellingen of installaties aan huis kan u steeds terecht bij That's IT. 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio