’Tomorowland op zee’

Belgische ondernemers lanceren varend dancefestival

Video: VTM

Een groep Belgische ondernemers lanceren The Ark. Een party-cruise waar 4.000 feestvierders gedurende drie dagen los kunnen gaan op elektronische dansmuziek. Het schip vertrekt in Barcelona, doet Ibiza en Marseille aan om dan de feestvierders terug af te zetten in Barcelona. Achter dit concept zit onder meer Omega Pharma-oprichter Yvan Vindevogel.

The Freedom of the Seas, één van meest luxueuze cruiseschepen op aarde en lange tijd het ook het grootste, wordt deze zomer gedurende drie dagen omgetoverd tot drijvende club. Yvan Vindevogel, één van de oprichters van Omega Pharma, begon ruim een jaar geleden kennissen, vrienden te verzamelen om het project te financieren, dat meldt de Tijd.

”The Ark” vaart op 31 augustus dit jaar voor de eerste keer uit. Het schip vertrekt vanuit Barcelona om dan een tussenstop te maken op Ibiza en in de havenstad. Gedurende vier dagen en drie nachten kunnen partygangers uit de bol gaan op de muziek van meer dan 50 dj’s verspreid over zeven podia. Voor de gelegenheid wordt het bovendek, de bioscopen, de theaters en ook de ijspiste sfeervol getransformeerd tot danstempels.

Een concrete line-up is er nog niet maar er werden al een aantal samenwerking bevestigd. Zo tekenden onder meer het Londense Ministry of Sound, FACT en Deep House Amsterdam al in. Van eigen bodem varen Kitsch Club uit Knokke en Kelly Palmer uit Antwerpen mee.

De ticketverkoop start op zaterdag 17 december, het goedkoopste kaartje kost 594 euro per persoon. Voor die prijs heb je een kajuit, vol pension, frisdranken en alle animatie aan boord, alle alcoholische dranken zijn ter plaatste te betalen. Wil je zicht op zee en een balkon? Dan kost je minivakantietje ruim 1000 euro, exclusief drank en vlucht naar Barcelona.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees