Zoon van Bobbejaan Schoeppe landt met themapark in Mol

Zoon van Bobbejaan Schoeppe landt met themapark in Mol

Persverantwoordelijke Lynn Wesenbeeck en Jacky Schoepen stellen het project Captain Jack voor. Foto: vgd

Mol -

Jack Schoepen voltooit tegen eind 2018 op de parking van Sunparks in Mol een themapark rond luchtvaart. Een Boeing 747, een helikopter, een Fokker 50 en de 75 meter hoge Eco-Dôme zijn maar enkele van de blikvangers.

De bouw van het 12.000m2 grote themapark Captain Jack begint volgend jaar. Het is een kinderdroom van Jack Schoepen (51), zoon van de betreurde zanger-pretparkbouwer Bobbejaan. “Een themapark rond luchtvaart bestaat nog niet”, zegt Jack. “We werken rond de geschiedenis van vliegtuigen, de moderne luchtvaart en beroepen op de luchthaven. Het themapark voor jong en oud moet een mix zijn van leren, ontdekken, verkennen en spelen.”

Vertrekhal en gates

Captain Jack wordt opgevat als een echte luchthaven, met een check-inzone, een vertrekhal en realistische gates, waardoor men naar echte vliegtuigen kan wandelen. De themahal wordt aangekleed met motoren, propellers, een carrousel, een zeppelin, een helikopter en de snuit van een vliegtuig. De buitenkant wordt opgefleurd met een echte Boeing 747, een helikopter en een Fokker 50.

Lees meer in Het Nieuwsblad editie Kempen van zaterdag 17 december

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees