Koning Filip loopt mee in Warmathon van Music for Life

In het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom is zondag de aftrap gegeven van de elfde editie van Music for Life. De bedoeling is om weer zo veel mogelijk geld in te zamelen voor meer dan duizend goede doelen. Een actie waar ook koning Filip aan meedoet.

Zondagnamiddag stond hij namelijk klaar aan de start van de eerste Warmathon in Brussel. Samen met vele duizenden Vlamingen en Brusselaars kwam koning Filip rondjes lopen in de hoofdstad. Zo betuigde hij op een sportieve manier zijn steun aan het goede doel. 

De vorst was daarbij vergezeld door prins Gabriël, prins Emmanuel en prinses Eléonore. Ze werden toegejuicht en aangemoedigd door de andere deelnemers van de Warmathon. 

Het is de eerste keer dat de Warmathon van Music for Life plaatsvindt in Brussel. De komende dagen wordt er nog gelopen in Hasselt, Brugge, Antwerpen, Leuven en Gent. 

De opbrengst wordt verdeeld over de meer dan duizend Vlaamse vzw's van Music for Life. Zondagavond omstreeks 20 uur wordt bekendgemaakt hoeveel geld de Brusselaars al lopend hebben ingezameld. 

Corrigeer

MEER NIEUWS