Vakantie

Dit zijn de beste reisfoto’s van 2016

Een mens is soms al eens trots op een van zijn eigen ‘geslaagde’ buitenlandse vakantiekiekjes. Tot hij beelden onder ogen krijgt van échte reisfotografen. Zoals deze fantastische kunststukjes van de Portugese fotograaf Joel Santos ‘Travel Photographer of the year’ en andere laureaten.

Dit jaar werden voor de veertiende keer de beste reisfoto’s van dit jaar bekroond. De foto’s van Santos, genomen in Ethiopië en Ghana, trotseerden het strenge kennersoog van de jury van de ‘Travel Photographer of the year 2016’, en nu mag Santos zichzelf een jaar lang ‘Travel Photographer of the year’ noemen.

De Travel Photographer of the Year is een initiatief van professioneel fotograaf Chris Coe waarbij een internationaal samengestelde jury in verschillende categorieën de beste reisfoto’s van dit jaar selecteert. Bij de bekendmaking van de Travel Photographer of the Year vielen fotografen uit 20 landen in de prijzen. Er werden in verschillende categorieën, zoals gezichten, mensen, natuur en omgeving, erkenningen uitgereikt.

Alle winnende foto’s worden in de zomer van 2017 tentoongesteld in de University of Greenwich, 10 Stockwell Street in Londen en zijn momenteel te zien op de websitevan de Travel Photographer of the Year.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees