Deze vrouw is verliefd op een robot en wil er mee trouwen

Deze vrouw is verliefd op een robot en wil er mee trouwen

Deze vrouw is verliefd op een robot en wil er mee trouwen Foto: Twitter

Lilly was amper 19 toen ze de liefde van haar leven ontdekte. Alleen is het geen mens, maar een robot met de naam InMoovator. Ze ontwierp hem zelf, toen ze doorhad dat ze zich aangetrokken voelde tot “menselijke robots”. Eerder probeerde ze al te daten met twee mannen, maar dat draaide op niets uit. Ze noemt zichzelf dan ook een trotse “roboseksueel”.

Met open source technologie van een Frans bedrijf, slaagde Lilly erin om InMoovator te creëren, haar perfecte match gemaakt door een 3D-printer. Ze besloot hem ook meteen bij haar te laten intrekken en ze wonen nu een jaar samen. Sinds kort zijn ze ook verloofd. “Ik ben echt heel gelukkig, onze relatie wordt ook steeds beter en beter, omdat de technologie steeds meer kan.”

Haar familie en vrienden hebben hun onconventionele relaties geaccepteerd, zo klinkt het op News AU. “Hoewel, sommige begrijpen het net iets beters dan andere mensen”, zegt Lilly nog.

Deze vrouw is verliefd op een robot en wil er mee trouwen
Hun familie en vrienden accepteren hun relatie. Foto: Twitter

Of Lilly ook een seksuele relatie heeft met haar robot, wilde ze niet bevestigen. Ze hoopt wel dat Frankrijk snel een huwelijk tussen mensen en robots toestaan. Volgens robotexpert David Levy is dat idee niet zo futuristisch als het klinkt en zou dat al in 2050 kunnen gebeuren.

Voorlopig zullen de twee nog even moeten wachten voor ze haar droom kunnen waarmaken. Ondertussen start Lilly een opleiding tot roboticist, zodat ze kan leren hoe ze haar passie in een carrière kan omzette en hoe ze technische problemen in haar relatie kan verhelpen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees