Celebs

Scarlett Johansson bracht het meest op in 2016

Scarlett Johansson bracht het meest op in 2016

Foto: Photonews

Scarlett Johansson (32) is door zakenmagazine Forbes uitgeroepen tot de actrice die in 2016 het meest brutowinst opleverde. Dat heeft ze vooral te danken aan haar rol in 'Captain America: Civil War'. Opvallend, in de rest van de top tien zijn vooral acteurs terug te vinden die in superheldenfranchises meespelen.

Scarlett Johansson bracht liefst 1,15 miljard euro in het laatje bij de filmbonzen. Dat had ze onder andere te danken aan haar rol als Black Widow in 'Captain America: Civil War' en de Hollywoodsatire 'Hail Caesar!'. Ze steekt daarmee haar 'Captain America'-collega's Chris Evans en Robert Downey Jr. de loef af, die samen de tweede plaats in de ranglijst bekleden. Forbes komt tot die ranglijst door de wereldwijde ticketverkoop van films van topacteurs te rangschikken. 

Dat superheldenfims het goed doen, blijkt ook uit het feit dat 'Suicide Squad'-heldin Margot Robbie op de vierde plaats staat en haar collega Will Smith op nummer tien. 'Deadpool'-acteur Ryan Reynolds bekleedt plaats acht. Amy Adams, Ben Affleck en Henry Cavill, die allen in 'Batman v Superman: Dawn Of Justice' spelen, staan respectievelijk op plaats vijf, zes en zeven. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees