Seks & Relaties

Singles onthullen hun ergste horrordates dankzij Tinder

Singles onthullen hun ergste horrordates dankzij Tinder

Foto: Shutterstock

Heel wat singles hebben de liefde van hun leven via het internet ontmoet, maar een groot aantal anderen blijken er ook behoorlijk wat minder leuke ervaringen aan over te hebben gehouden. Nadat vorige week een oproep op Reddit gelanceerd werd om horrordateverhalen te delen die dankzij Tinder tot standkwamen, verschenen sindsdien meer dan 15.000 reacties. Van stalking tot diefstal ... deze dates kenden een allesbehalve happy end.

Met meer dan vijftig miljoen gebruikers op datingapp Tinder hoeft het niemand te verwonderen dat je er niet meteen op de liefde van je leven botst. Toen vorige week een oproep gelanceerd op Reddit om horrorverhalen te delen, rolden de reacties als het ware binnen. Sindsdien deelden niet minder dan 15.000 gebruikers hun persoonlijke ervaringen. Een kort overzicht:

Auto gestolen

Een man nam zijn date mee naar een hotel. Wanneer ze in de hotelkamer arriveerden, realiseerde de vrouw zich dat ze haar handtas in de auto vergeten had en vroeg ze hem om zijn autosleutels zodat ze om haar handtas kon gaan. Zonder er verder bij na te denken, gaf de man zijn sleutels af, maar de vrouw keerde niet meer terug. Ze ging er met zijn auto vandoor.

Alcoholslot

Een vrouw stemde toe met een etentje in een Mexicaans restaurant. Ze is niet bepaald een grote fan van Mexicaans, maar ze wilde het wel een kans geven. Tijdens het eten bestelde de man meerdere cocktails voor zichzelf en uiteindelijk moest zij de rekening betalen, omdat hij geen geld op zak had. Hij vroeg haar om hem naar huis te brengen met zijn auto, omdat hij een alcoholslot had en te veel gedronken had. Op het einde van de avond moest ze zelf nog de centen voor haar taxi ophoesten nadat ze haar date veilig naar huis had gebracht en het volledige etentje zelf bekostigd had.

Driedubbele date

Een vrouw sprak af met een man in een bar voor een drankje en een optreden van een band. Nadat ze meer dan een half uur vruchteloos op haar date zat te wachten, bleek dat haar date in de band zelf meespeelde en met nog twee andere dames in de bar had afgesproken. Toen ze de bar verliet en op een taxi stond te wachten, kwam haar date haar doodleuk vertellen dat hij haar nooit meer wilde zien, omdat hij haar zeer onbeleefd vond.

Spoeddienst

En hoewel de date van deze man oorspronkelijk op de spoeddienst eindigde, kent hij een verrassend goed slot. De man in kwestie nam zijn date mee op pad en trakteerde haar onderweg op een hotdog. Er bleef echter een stukje in zijn slokdarm steken, waardoor hij plots bloed begon op te hoesten. In allerijl werd hij naar de spoeddienst van het ziekenhuis gevoerd, waar hij zijn date achteraf onder invloed van de narcose vreemde berichtjes stuurde over haar fraaie achterwerk. Het koppel is achteraf getrouwd.

 

 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees