Husky Bar wil succes nog maand verlengen

Carlo (midden) zakte met twee vrienden af uit Meulebeke en warmde zich op met een shot wodka in de Icebar. Foto: djr

Kuurne -

Twee maanden lang is de Husky Bar de koelste hotspot van Vlaanderen. Van over de provinciegrenzen heen trekken duizenden feestgangers richting Kuurne. Een onverwacht succes. Daarom overwegen de organisatoren om nog een maand door te doen.

Van koele loods naar warme winterbar. Wie binnenkomt in de loods van liften Coopman in Kuurne waant zich meteen in een andere wereld. Gezellige verlichting, knusse eetstandjes en een blitse dansvloer en dan heb je de Icebar nog niet gezien. Het is dé attractie van de Husky Bar. Een diepgevroren ruimte die zo uit een sprookjeswereld lijkt te komen. Tafels, stoelen, muren, bar, ja, zelfs de glazen zijn uit ijs.

De pop-up winterbar is nu een maand open en het draait meer dan goed. “Heel eerlijk, het overtreft al onze verwachtingen. Op de donderdagavond hoopten we op 500 personen, maar klokken we af op bijna het dubbel. Op vrijdag en zaterdag zitten we aan 1.200, onze limiet”, zegt Gregory Van Wonterghem van Diedjies, die de bar samen uitbaat met de mensen van het populaire Pulobar in Ardooie. “Een groot succes dus. We zijn nu zelfs aan het kijken om ook in februari nog een paar weken voort te gaan.”

INFO

De Husky Bar bevindt zich in loods Coopman in de Heirweg 123 in Kuurne. De winterbar is open van donderdag tot en met zondag. www.huskybar.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio