Iemand dumpen per sms is ‘not done’, en dat zal haar ex geweten hebben

Iemand dumpen per sms is ‘not done’, en dat zal haar ex geweten hebben

Foto: Twitter

De 30-jarige Brenna Clanton uit de Amerikaanse staat Dallas was nog altijd zalig verliefd op haar verloofde en besloot hem daarom voor kerst twee kaartjes cadeau te doen voor een belangrijke wedstrijd van hun favoriete footballteam. Maar nauwelijks een week nadat ze de tickets had besteld, maakte haar vriend het uit... met één simpel berichtje.

Haar vriend schreef dat ze ‘niets gemeen hadden’, nauwelijks vier maanden nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Brenna geloofde eerst niet wat ze las, maar graaide dan snel de spullen van haar nu ex-vriend bij elkaar en schreef hem nog een briefje waarin stond welke fantastische wedstrijd hij zou missen. Het was een match van de Dallas Cowboys, waar ze beiden enorme fans van zijn.

Vastberaden ging Brenna toch naar de wedstrijd van haar favoriete team, voor de gelegenheid met een handgeschreven kartonnen bord. Dat bord had ze mee om aan de camera te tonen, mocht haar ex de match op aan het volgen zijn.

‘Mijn verloofde heeft mij gedumpt in een sms. Hij had tot na Kerstmis moeten wachten’, staat er te lezen.

“Ik ging sowieso naar de match gaan en heb mijn beste vriendin meegenomen in zijn plaats”, zegt ze aan een plaatselijke krant. “Dit was mijn manier om hem op een grappige manier terug te pakken. Want wie weet zou het op de grote schermen verschijnen, of zelfs op tv terwijl mijn ex thuis zat te kijken.”

Brenna’s bord kwam niet alleen op tv. Het ging ook viraal op sociale media nadat een journalist er een foto van op Twitter postte.

Terwijl ze de match bekeek vanop de eerste rij, won hun team bovendien de wedstrijd met 42-21. Als haar vriend nu nog geen spijt heeft, weten we het ook niet meer.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees