Celebs

Nathalie Meskens praat openhartig over haar huwelijksbreuk

Nathalie Meskens praat openhartig over haar huwelijksbreuk

Foto: DBA

Na tien jaar zette actrice Nathalie Meskens (34) een punt achter haar huwelijk met acteur Jeroen Van Dyck. Ze ging zelfs in therapie om zichzelf beter te leren kennen. In Story vertelt ze openhartig over haar scheiding.

De voorbije maanden zijn voor Nathalie Meskens heel heftig geweest op emotioneel gebied.

“Er zijn momenten dat ik mij goed voel in mijn vel, maar op andere momenten is dat totaal niet zo. Ik denk ook wel dat dat normaal is, ik ben maar een mens van vlees en bloed”, zegt Meskens in Story. “Ik heb al gemerkt dat een keer goed janken ontzettend veel deugd kan doen, maar ook een wandeling met mijn hond Butzi geeft me veel kracht. Zij logeert nu bij mij en ik probeer zo goed mogelijk voor haar te zorgen.”

Nathalie Meskens praat openhartig over haar huwelijksbreuk
Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck Foto: Jan Van der Perre

Therapie

Toch blijft Meskens bijzonder positief. Zij ziet miserie gewoon als een deel van het leven. “Je kunt niet elk moment van de dag gelukkig zijn. Mijn fans verwachten dat ook niet, dat maakt het net herkenbaar voor hen. Het leven is nu eenmaal niet altijd even mild.”

Sinds vorige zomer is de actrice wel in therapie. “Het is belangrijk om naar je lichaam, je geest en je gevoelens te luisteren”, klinkt het. “En dan is die therapie erg interessant en leerrijk. Ik voel me een rijker mens omdat ik zoveel bijleer over mezelf.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees