Celebs

Dochter Carrie Fisher reageert voor het eerst op overlijden moeder en oma

Dochter Carrie Fisher reageert voor het eerst op overlijden moeder en oma

Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher en Billie Lourd. Foto: Photonews

Het zijn harde tijden voor Billie Lourd die op een week tijd haar moeder Carrie Fisher en grootmoeder Debbie Reynolds verloor. Ze bedankte met een nostalgische foto van hen drie op Instagram alle fans die haar in deze moeilijke periode steunen.

De 24-jarige actrice Billie Lourd is het enige kind van Carrie Fisher en ook met haar oma Debbie Reynolds had ze een nauwe band. Het hoeft dus niet te verbazen dat het moeilijke tijden zijn voor haar nadat ze vorige week dinsdag eerst haar moeder had verloren en de dag erna haar grootmoeder. Ze doorbreekt via Instagram nu voor het eerst haar stilzwijgen. 

Ze deelde een foto van hen drie uit de oude doos en bedankte in één adem de fans voor alle steun die ze mocht krijgen. "Het ontvangen van al jullie gebeden en lieve woorden heeft me de voorbije week de kracht gegeven in een tijd waarin dat onmogelijk leek voor mij. Er bestaan geen woorden voor om uit te drukken hoeveel ik mijn Abadaba en enige echte Momby zal missen. Jullie liefde en steun betekenen alles voor mij." 

De opvolging in Hollywood is met Billie in elk geval verzekerd. Zo is ze voorlopig vooral bekend van haar rol in de serie 'Scream Queens'.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees